Oligebra BC

Šola uspešnosti za odrasle

Merilo uspeha je za vsakega drugače, bodite uspešni in S sabo zadovoljni

V Oligebrini Šoli uspešnosti za odrasle (starejše od 25 let) ponujamo različne programe za odrasle, v katerih vas učimo, mentoriramo in vam predstavljamo različna znanja in veščine, ki vam bodo povečalo konkurenčnost in uspešnost na delovnem trgu, delovnem mestu in na sploh pomagale v različnih življenjskih situacijah.

Obiščite naše delavnice na katerih se boste naučili tehnik uspešnega učenja, strokovnega in poslovnega pisanja, hitrega branja, veščin učinkovitega iskanja službe in dr.

Šola uspešnosti za odrasle

TEHNIKE USPEŠNEGA UČENJA ZA ODRASLE

Veščine in tehnike uspešnega učenja se učijo tako kot vse ostalo. So praktičen pripomoček ne le v šolskem obdobju ampak tudi kasneje v službi in celo v vsakdanjem življenju. Ko se na pravi način usmeri in nauči učinkovitim tehnikam učenja, je prav vsak posameznikk lahko zelo uspešen.

PRIRPAVA IN PISANJE POSLOVNIH IN STROKOVNIH BESEDIL IN PREZENTACIJ

Na delavnicah in tečajih pisanja poslovnih besedil, naše Šole uspešnosti za odrasle, vam predstavimo vsa pomembna znanja in veščine za izvrstno pisanje vseh vrst poslovnih besedil in pripravo poslovnih predstavitev in prezentacij.

TEHNIKA HITREGA BRANJA

Vikend delavnica hitrega branja v je namenjena učenju tehnike, ki je pred leti bila zelo popularna. Po tečaju ne boste pripravili izpita v dveh dneh, niti boste prečudovito literarno delo zbasali v nekaj urah branja, oziroma, tudi če boste, ne boste imeli prav veliko od tega.

Pisano besedo je treba doživeti, jo spoštovati in jo brati z užitkom in razumevanjem.

So pa nekatere tehnike hitrega mapiranja in preletavanja skozi besedilo uporabne in koristne posebej v poslovnem okolju.

USPEŠNO ISKANJE SLUŽBE

Tudi v naši Šoli uspešnosti za odrasle je najbolj iskan in obiskan program, ki vas uči pomembnim veščinam potrebnim za uspešno iskanje nove službe. Na naši delavnici bomo šli skozi tri faze iskanja službe:

1- Pisanje življenjepisa, s poudarkom na spoznavanju sebe svojih izkušenj, znanj, prednosti in slabosti in povezovanju ter predstavljanju le teh v učinkovito spisanem življenjepisu

2- Pisanje motivacijskega pisma – s poudarkom na konkretnih primerih za vaše panoge saj splošno motivacijsko pismo nikoli ne učinkuje

3- Razgovor za službo – Na kaj morate biti pozorni na razgovoru za službo in katere veščine morate obvladati, da bi bili uspešni

Če se še šolate obiščite tudi programe naše Šole uspešnosti za mladostnike in otroke