Oligebra BC

Motivacijski coaching za odrasle

MOTIVACIJA JE ZAČETEK VSAKE USPEŠNE ZGODBE

Svetovalnica in motivacijski coaching za odrasle je namenjena temu, da se sprostite napetosti in antagonizmov, naučite učinkovitim tehnikam komunikacije, načrtovanja in uresničevanja ciljev in da vas spodbudi k premišljevanju o svoji prihodnosti in trenutnih razlogih za nezadovoljstvo s trenutnim položajem. Na coachingu in svetovanju premišljujemo skupaj, kaj lahko spremenite glede trenutnega stanja in o strategijah izhoda in premagovanja težav in stisk, s katerimi se soočate.

V Šoli uspešnosti pa vas učimo različnim tehnikam in veščinam, ki vam pomagajo izboljšati profesionalne in življenjske kompetence ter vam ponujamo individualni mentoring glede na vaše trenutne potrebe in želje. Poleg motivacijskega coachinga in mentoringa, ponujamo vam družinsko mediacijo in pomoč pri starševskih skrbeh.

motivacijski coaching

MOTIVACIJSKI COACHING ZA odrasle

Lahko se vsakemu zgodi, da v enem trenutku izgubi trdno tlo pod nogami in resno obupa nad svojimi zmožnostmi.

Včasih smo za sabo pustili nedokončano izobrazbo ali smo se ustavili pri razvoju karierne poti iz marsikaterega razloga kar nas lahko manj ali več tudi psihično obremenjuje. Čeprav nas žene ambicija in želja za izpopolnjevanjem, ne najdemo dovolj motivacije in energije, sploh če pomislimo na vse obveznosti in izzive, ki nam jih življenje nenehno nalaga.

Včasih pa se soočamo z resnimi življenskimi preizkušnjami in težavami in se zavedamo, da moramo narediti korak naprej, ne vemo pa kako. Ko čez noč ostanemo brez partnerja ali službe, pogosto se soočamo tudi z izgubo lastnega jaza in identitete. Če puberteta preveč “meče” našega otroka, se ne moremo pomiriti s tem, da je njegova prihodnost negotova in se najdemo v resnični stiski.

Motivacijski coaching je podpora in dober način da se soočite in premagate preizkušnje kot so:

  • Izguba službe
  • Spremembe životnega okolja (expat coaching)
  • Spremembe v partnerskem življenju, ločitvi ali ob zgubi partnerja
  • Preizkušnje in izzivi z otroci in v družini
  • Sprememba življenjskih okoliščin
  • indr.

Motivacijski coaching je odlična priložnost, da si povrnete samozavest in pogumno dosežete svoje cilje ter najdete moč, da premagate izzive najboljše kolikor lahko, ter odpustite sebi, da ne zmorete dati še več, vsaj ne v datem trenutku.

Pomoč za starše

Ko otroku ne gre najboljše, se pri starših porajajo dvomi, negotovosti in druga neprijetna čuvstva, katera vas vabimo, da skupaj predelamo na coachingu za starše. Bomo vam pomagali, da sprejmete situacijo in najdete najboljšo pot zase in za svojega otroka. Vsak mladostnik potrebuje trdno zaledje in pristanišče, da bi lahko razvil svoja jadra in uspešno zapluli v svet odraslih. Srečen otrok je lahko samo takrat, ko je tudi starš pomirjen in zadovoljen, ter dela vse kar je v njegovi moči za otrokovo dobrobit, ta sreča pa je pogoj za uspeh.

DRUŽINSKA MEDIACIJA

Z družinsko mediacijo vam pomagamo da rešite družinske spore in nerazumevanja in z več ljubezni, poslušanja in potrpežljivosti pristopite drug drugemu v družinskem in/ali partnerskem/starševskem življenju.