Oligebra BC

Akademija Oligebra

Olga Brezovar – UMC Oligebra

olga brezovar

S pedagoškim delom se ukvarjam že 25 let inso storitve, ki jih ponuja Učni in motivacijski center Oligebra rezultat večletnega opazovanja in premišljevanja, kaj pravzaprav naši otroci in mi kot njihovi starši potrebujemo v pomoč in podporo za brezskrbno preživetje šolskih let.

Sama naj bi bila izjemno nadarjen otrok. Visoki inteligenčni kvocient mi je pomagal, da z lahkoto premagam ovire na svoji izobraževalni poti.

Želim si, da bi vsi otroci in tudi odrasli odkrili svojo nadarjenost in dosegli vrhunske in svoje najboljše rezultate, česa je vsak človek zmožen na določenem področju. Moja naloga je, da jih spodbujam in motivira ter prepričam, da zmorejo, da jih naučim učenju, razmišljanju in obvladovanju novih znanj in veščin.

Z mojo pomočjo je več kot 200 otrok uspešno zaključilo ciljno izobrazbo in v življenju doseglo veliko več, kot se je od njih pričakovalo ali se je v kakšnem vmesnem trenutku zdelo, da zmorejo.

Delo z otroki in mladostniki oplemeniti in je v veliko veselje učitelju, ko opazuje uspehe in uspešnost svojih učencev. Zato neutrudno izpopolnjujem svoje delo in ponudbo Učno motivacijskega centra Oligebra. Imam veliko uspešnih zgodb za sabo in si jih želim pisati že dolga leta skupaj z vami.

Ker se v hitro spreminjajočem svetu vedno več kaže potreba po izobraževanju in izpopolnjevanju tudi v odrasli dobi, v UMC Oligebri osmišljam in ponujam še dalje več programov tudi za odrasle.